huset_logo3

Ett hus - många möjligheter

Stora konferensen 20180201

En modern och flexibel arbets- och mötesplats. I vårt nyrenoverade kontorshotell finns unika lösningar för både spontana möten och permanenta arbetsplatser.

I ett led att göra Tedacthusets kontorshotell ännu bättre, har vi nu gjort en rejäl renovering. Ambitionen var att få till fler kontor och flexiblare konferensrum. Kontorshotellet har blivit öppnare och luftigare med mer plats till spontanmöten över en god kopp kaffe. Vi har också skapat tillfälliga arbetsplatser, där man på kort tid kan hyra en skrivbordsplats att arbeta vid. För att få ett ljusare och luftigare intryck har alla nya kontor försetts med glasväggar där även dörren till kontoret är helglasad. Även de nya konferensrummen har försetts med rikligt med glas för att ge ett ljusare och luftigare intryck,


Nio nya kontor

Våra nya kontor är ljusa och fina med en vrålsnygg ljudabsorberande matta, automatisk ljusarmatur och nytt ventilationssystem. Alla rum har glasväggar och glasdörrar som ger dagsljus till alla utrymmen.


Konferensrum

I Tedacthusets kontorshotell finns nu tre nya flexibla konferensrum i olika storlekar. Det största är lämpligt för sällskap upp till 60 personer. Möbleringen är flexibel och kan lätt formas efter olika behov. Projektor, duk och ljudanläggning finns tillgänglig.Det mellanstora rymmer sex personer i fåtöljsittning. Detta rum har utrustats med tempererat ljus som simulerar solens strålar, så att man kan hålla sig pigg under ett längre möte. I detta rum finns vägghängd skärm och whiteboard.Dessutom har vi ett nytt hörnmötesrum med två sidor helt i glas. Rund sittning för sex personer och vägghängd skärm.Sedan har vi sparat ett av våra ursprungliga konferensrum, som kommer att få sig en rejäl uppryckning under början på 2018. Vi kommer att uppgradera golv, tak och teknik. Detta rum är lämpligt för 12-20 personer och det finns projektor, duk och whiteboard.Utrustning:
• Projektor & duk
• Presentationsskärm
• Ljudanläggning
• Whiteboard
• Internet


Korttidskontor - hyr per timme, dag eller längre

I Tedacthusets nyrenoverade kontorsutrymmen finns två mindre kontor avsedda för kortare hyresperioder. Det finns naturligtvis möjlighet att hyra under en längre period också. Rummen är färdiginredda med skrivbord och kontorsstol. De inglasade kontoren är välisolerade och har tillgång till snabbt internet.

 

Lounge

En plats för det snaba mötet i skän atmosfär.

Lediga kontorslokaler finns - Kontakta Patrik Arvidsson för mer information.

Tel: 076 78 79 053
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Solrummet 2 hornkontoret 20180201

Mat fika 20180201 

Korttidskontor 2                           Nionyakontor 20180201

Lounge 20180201