huset_logo3

Ett hus - många möjligheter

arlogony Azon Robotix är ett företag som jobbar med:
Automation, Robotteknik, Utbildning, Foto och Video.

Över 20 års erfarenhet av robot- och automationsbranschen. Är certifierad av ABB som Preferred Partner med stor erfarenhet av simulering, programmering, support, service, konstruktion, igångkörning, mm.

Hemsida: www.azonrobotix.se
E-Post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

logo-bdo

BDO är en av Sveriges ledande revisionsbyråer med huvudsakligt fokus på att skapa rätt förutsättningar för ägarledda företag. BDO hjälper dig med Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice.

Hemsida:www.bdo.se

bjorklovetBjörklövet är den kommersiella gratistidningen som fokuserar på det som händer i Strömstads, Tanums och Munkedals kommuner – och det är precis som det ska vara. Vi på Björklövet satsar extra hårt på att göra en riktigt bra tidning där vi blandar relevanta annonser med reportage, allt med stark lokal anknytning så klart! Tidningen utkommer varje torsdag lagom inför helgen. 

Hemsida:www.bjorklovet.se
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

bjorklovetDermatrisse säljer hudvårdsprodukter av hög kvalité för ansikte, fötter, tänder och hudvård.
Agentur för butiksförsäljning samt försäljning via webshop.

I företagets produktportfölj finns också smycken från Angels & Demons Jewelry


Hemsida:www.dermatrisse.com
E-post:patrik@dermatrisse.com

desoutter web 210Desoutter är din självklara leverantör av elektriska och pneumatiska
verktygslösningar med ett brett sortiment för fordon, flyg,
generell och lätt industri.

Hemsida:se.desouttertools.com

ecibECIB är en redovisningsbyrå i Tanumshede med mångårig erfarenhet av redovisningsarbete.

Camilla Zätermyr & Ingela Hultén, har arbetat med redovisningstjänster i närområdet under flera år, där de med ett personligt engagemang tillför anpassade, prisvärda och fördelaktiga tjänster på marknaden.

Hemsida: www.ecib.se

gk_logo

Vi erbjuder ett komplett system för elmärkning: Kabelmärkning, Rostfri kabelmärkning, partmärkning och ledarmärkning. Allt kundanpassat med leverans inom 24 timmar i färdiga jobbpack.

Enkelt att beställa
Snabb leverans
Ett komplett installationspaket som underlättar för montören.

Hemsida:www.gekab.se

grafeioGrafeio är en kreativ reklambyrå i Tanum i norra Bohuslän som fokuserar på dig och dina affärer. Vårt team består av erfarna, kreativa personer som älskar att skapa reklam som gör skillnad.

Vi hjälper dig med hela kedjan från idé till färdigt resultat och vi hanterar det mesta inom webb, företagsprofil, trycksaker och mässor.

Hemsida: www.grafeio.se

halsobolaget payof logoHälsobolaget ägs och drivs av Ann Bjerdén Olsson, som tillsammans med ett eget team inom företagshälovård och ett välutvecklat nätverk erbjuder en bred kompetens och oberoende expertis.

Hemsida: www.halsobolaget.se

logo hootchie cooHootchie Coo är en piercing och tatueringsstudio som drivs av Carl-Johan Redemo.

Kontakt: Carl-Johan Redemo - 070-994 32 70

Iscars logo blue

ISCAR är den största av de 15 företagen som består av IMC (International Metalworking Companies). Tillsammans levererar de en dynamisk komplett serie av verktyg för precisionskarbidmetallbearbetning. Dessa företag tillverkar ett brett sortiment av karbidinsatser, karbidändar och skärverktyg som täcker de flesta metallskärningsapplikationer. IMC tillhandahåller också ingenjörs- och tillverkningslösningar till stora industrier över hela världen. Många innovativa produkter, speciellt anpassade för kundernas krav, har gjort IMC till en världsledande inom de stora tillverkningsindustrier som bil-, rymd- och matproduktion.

 

Hemsida: www.iscar.se
Kontakt: Jörgen Eriksson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

LPO Arkitekter LPO arkitekter är ett norskt aktiebolag med huvudkontor i Oslo som har etablerat en filial i Tedacthuset.

Vi hjälper företag och privatpersoner att utveckla nya byggnader men även att anpassa befintliga byggnader efter nya behov. Med dina behov och önskningar som utgångspunkt anpassar vi huset för dig och omgivningen. Vi kan styra hela processen från idé till färdigt hus.

Hemsida: www.lpo.no
Kontakt: Lisbeth Halseth Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MedQthech2017 03 13 logga

MedQtech AB är ett konsultföretag med fokus på uppdrag inom medicinteknik. Genom hög kompetens bidrar vi till att stärka företag inom sitt verksamhetsområde och få företag att arbeta effektivare.

Vi arbetar som projektledare, inhyrd resurs, rådgivning och utbildning inom kvalité och regulatoriska regelverk.

Hemsida: www.medqtech.se
Kontakt: Therese Albinsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

svuxenskolonlogo

Hos Studieförbundet Vuxenskolan hittar du studiecirklar av olika slag, och vi gör vårt bästa för att det ska passa just dig.
Vi erbjuder allt från språk, matlagning till operakunskap. Vi hoppas detta kan berika just ditt liv med nya bekantskaper, kunskaper och mycket mycket mer.

Hemsida: www.sv.se/tanum
E-Post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 0525 - 209 90

logo tanumkommunTanums Kommun ansvarar för en stor del av den samhällsservice som finns där vi bor. Bland de viktigaste uppgifterna är förskola och skola, socialtjänst och äldreomsorg.

Hemsida: www.tanum.se

Tedact-management

Tedact Management AB sköter ekonomi och administration åt företagen som ingår i Tedact Group.

E-Post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

logo tedactiveTedactive Gym är en anläggning där hälsa, träning och välmående står i fokus och där alla kan trivas oavsett ålder eller träningsnivå.

Tedactive tar ett helhetsgrepp från kost och träning till balans och harmoni i livet.

Hemsida: www.tedactive.se

Telja Redovisning Telja Redovisning grundar sig i 20 års erfarenhet inom yrket och hjälper dig med löpande bokföring, fakturering, leverantörsregistering, betalningar och bevakning av kund- och leverantörsbetalning, bokslut och deklaration.

Hemsida: Telja redovisning
E-Post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

tenstarlogovit

Tenstar Simulation tillhandahåller simulatorbaserade utbildningsverktyg för entreprenadbranschen. Simuleringsteknik skapar förutsättningar för en bättre miljö, en säkrare arbetsplats, mer praktisk träning för eleverna och en mer kostnadseffektiv utbildning.

Hemsida:www.tenstarsimulation.se
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vastkompetens

Västkompetens är ett utbildningsföretag inom arbetsmiljöområdet med fokus på bygg, industri, transport och kommunala verksamheter.

Västkompetens utbildar företag, föreningar och organisationer i hjärt-lungräddning, hjärtstartare (AED), luftvägsstopp samt i avancerade D-HLR utbildningar.

Hemsida: www.vastkompetens.se