huset_logo3

Ett hus - många möjligheter

arlogonyAzon Robotix är ett företag som jobbar med:
Automation, Robotteknik, Utbildning, Foto och Video.

Över 20 års erfarenhet av robot- och automationsbranschen. Är certifierad av ABB som Preferred Partner med stor erfarenhet av simulering, programmering, support, service, konstruktion, igångkörning, mm.

Hemsida: www.azonrobotix.se
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

logo-bdo

BDO är en av Sveriges ledande revisionsbyråer med huvudsakligt fokus på att skapa rätt förutsättningar för ägarledda företag. BDO hjälper dig med Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice.

Hemsida:www.bdo.se

bynet loggan gråbyNet var först i Sverige med att introducera en modell för att möjliggöra tillgången till Bredband värt sitt namn på Landsbygden. byNet är än idag ledande med sin unika modell för FFH-projekt, Fiber Från Hemmet.

På kontoret i Tanumshede sitter Arne Mörk som jobbar som projektledare i vårt område

Hemsida: www.bynet.se

desoutter web 210Desoutter är din självklara leverantör av elektriska och pneumatiska
verktygslösningar med ett brett sortiment för fordon, flyg,
generell och lätt industri.

Hemsida:se.desouttertools.com

ecibECIB är en redovisningsbyrå i Tanumshede med mångårig erfarenhet av redovisningsarbete.

Camilla Zätermyr & Ingela Hultén, har arbetat med redovisningstjänster i närområdet under flera år, där de med ett personligt engagemang tillför anpassade, prisvärda och fördelaktiga tjänster på marknaden.

Hemsida: www.ecib.se

gk_logo

Vi erbjuder ett komplett system för elmärkning: Kabelmärkning, Rostfri kabelmärkning, partmärkning och ledarmärkning. Allt kundanpassat med leverans inom 24 timmar i färdiga jobbpack.

Enkelt att beställa
Snabb leverans
Ett komplett installationspaket som underlättar för montören.

Hemsida:www.gekab.se

grafeioGrafeio är en kreativ reklambyrå i Tanum i norra Bohuslän som fokuserar på dig och dina affärer. Vårt team består av erfarna, kreativa personer som älskar att skapa reklam som gör skillnad.

Vi hjälper dig med hela kedjan från idé till färdigt resultat och vi hanterar det mesta inom webb, företagsprofil, trycksaker och mässor.

Hemsida: www.grafeio.se

halsobolaget payof logoHälsobolaget ägs och drivs av Ann Bjerdén Olsson, som tillsammans med ett eget team inom företagshälovård och ett välutvecklat nätverk erbjuder en bred kompetens och oberoende expertis.

Hemsida: www.halsobolaget.se

logo hootchie cooHootchie Coo är en piercing och tatueringsstudio som drivs av Carl-Johan Redemo.

Kontakt: Carl-Johan Redemo - 070-994 32 70

LPO Arkitekter LPO arkitekter är ett norskt aktiebolag med huvudkontor i Oslo som har etablerat en filial i Tedacthuset.

Vi hjälper företag och privatpersoner att utveckla nya byggnader men även att anpassa befintliga byggnader efter nya behov. Med dina behov och önskningar som utgångspunkt anpassar vi huset för dig och omgivningen. Vi kan styra hela processen från idé till färdigt hus.

Hemsida: www.lpo.no
Kontakt: Lisbeth Halseth Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

sernekeSERNEKE består av en kompetent och engagerad personal som tar hand om både stora och små projekt, från första spadtaget till färdigställandet med markbeläggning och grönytor.

Hemsida: www.serneke.se

svuxenskolonlogo

Hos Studieförbundet Vuxenskolan hittar du studiecirklar av olika slag, och vi gör vårt bästa för att det ska passa just dig.
Vi erbjuder allt från språk, matlagning till operakunskap. Vi hoppas detta kan berika just ditt liv med nya bekantskaper, kunskaper och mycket mycket mer.

Hemsida: www.sv.se/tanum
E-Post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 0525 - 209 90

logo tanumkommunTanums Kommun ansvarar för en stor del av den samhällsservice som finns där vi bor. Bland de viktigaste uppgifterna är förskola och skola, socialtjänst och äldreomsorg.

Hemsida: www.tanum.se

Tedact-management

Tedact Management AB sköter ekonomi och administration åt företagen som ingår i Tedact Group.

E-Post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

logo tedactiveTedactive Gym är en anläggning där hälsa, träning och välmående står i fokus och där alla kan trivas oavsett ålder eller träningsnivå.

Tedactive tar ett helhetsgrepp från kost och träning till balans och harmoni i livet.

Hemsida: www.tedactive.se

tenstarlogovit

Tenstar Simulation tillhandahåller simulatorbaserade utbildningsverktyg för entreprenadbranschen. Simuleringsteknik skapar förutsättningar för en bättre miljö, en säkrare arbetsplats, mer praktisk träning för eleverna och en mer kostnadseffektiv utbildning.

Hemsida:www.tenstarsimulation.se
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vastkompetens

Västkompetens är ett utbildningsföretag inom arbetsmiljöområdet med fokus på bygg, industri, transport och kommunala verksamheter.

Västkompetens utbildar företag, föreningar och organisationer i hjärt-lungräddning, hjärtstartare (AED), luftvägsstopp samt i avancerade D-HLR utbildningar.

Hemsida: www.vastkompetens.se